Savó permeátum enzimes és mikrobiológiai konverziója hozzáadott értéket képviselő termékek előállítása céljából

Pázmándi, Melinda (2021) Savó permeátum enzimes és mikrobiológiai konverziója hozzáadott értéket képviselő termékek előállítása céljából. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/000350.

[thumbnail of Értekezés]
Preview
Text (Értekezés)
pazmandi_melinda_ertekezes_DOI.pdf - Published Version

Download (4MB) | Preview
[thumbnail of Magyar nyelvű tézis]
Preview
Text (Magyar nyelvű tézis)
pazmandi_melinda_tezis_DOI.pdf - Published Version

Download (657kB) | Preview
[thumbnail of Angol nyelvű tézis]
Preview
Text (Angol nyelvű tézis)
pazmandi_melinda_thesis_DOI.pdf - Published Version

Download (486kB) | Preview
Item Type: Thesis
Subjects: S Agriculture > S Agriculture (General)
Depositing User: Phd repozitórium Admin
DOI: 10.54598/000350
Date Deposited: 25 Aug 2022 12:39
Last Modified: 25 Aug 2022 12:39
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/34

Actions (login required)

View Item
View Item