Csurka, Tamás (2023) Állati eredetű vér élelmiszeripari alkalmazhatóságának vizsgálata. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003160.
Preview
Csurka_Tamas-ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (9MB) | Preview
Preview
Csurka_Tamas-Tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (634kB) | Preview
Preview
Csurka_Tamas-Thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (608kB) | Preview
| Item Type: | Thesis |
|---|---|
| Subjects: | S Agriculture > S Agriculture (General) |
| Depositing User: | Phd repozitórium Admin |
| Date Deposited: | 13 Nov 2024 09:13 |
| Last Modified: | 28 Oct 2025 14:43 |
| Official URL: | https://doi.org/10.54598/003160 |
| ['eprint_fieldname_mtmt_pub_id' not defined]: | 36395634 |
| URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/341 |


