Effects of foods containing lipase inhibitory bioactive substances on triglyceride lipolysis and protein digestibility

Tormási, Judit (2023) Effects of foods containing lipase inhibitory bioactive substances on triglyceride lipolysis and protein digestibility. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003620.

[thumbnail of Értekezés]
Preview
Text (Értekezés)
Tormasi_Judit-ertekezes_DOI.pdf - Published Version

Download (3MB) | Preview
[thumbnail of Angol nyelvű tézis]
Preview
Text (Angol nyelvű tézis)
Tormasi_Judit-thesis_DOI.pdf - Published Version

Download (433kB) | Preview
[thumbnail of Magyar nyelvű tézis]
Preview
Text (Magyar nyelvű tézis)
Tormasi_Judit-tezis_DOI.pdf - Published Version

Download (475kB) | Preview
Item Type: Thesis
Subjects: Q Science > Q Science (General)
Depositing User: Phd repozitórium Admin
Date Deposited: 21 Nov 2024 12:29
Last Modified: 21 Nov 2024 12:29
Official URL: https://doi.org/10.54598/003620
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/389

Actions (login required)

View Item
View Item