Lovasné Biró, Barbara (2024) Rovarokkal komplettált élelmiszerek érzékszervi, táplálkozástudományi, valamint egyes technofunkciós tulajdonságainak vizsgálata. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/004680.
Preview
LovasneBiroBarbara-Ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (9MB) | Preview
Preview
LovasneBiroBarbara-Tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (2MB) | Preview
Preview
LovasneBiroBarbara-Thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (1MB) | Preview
| Item Type: | Thesis | 
|---|---|
| Subjects: | S Agriculture > S Agriculture (General) | 
| SWORD Depositor: | Sword Phd | 
| Depositing User: | Sword Phd | 
| Date Deposited: | 10 Mar 2025 13:07 | 
| Last Modified: | 28 Oct 2025 14:32 | 
| Official URL: | https://doi.org/10.54598/004680 | 
| ['eprint_fieldname_mtmt_pub_id' not defined]: | 35847148 | 
| URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/493 | 


