Pápai, Gréta (2021) Pro- és prebiotikumot tartalmazó savó alapú, fermentált tejtermékek élettani hatásának és a késztermék fogyasztói megfelelőségének vizsgálata. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/000580.
Preview
1620207974-doktori_disszertacio_papai_greta_0219_DOI.pdf - Published Version
Download (2MB) | Preview
Preview
1620207974-doktori_tezis_angol_papai_g_DOI.pdf - Published Version
Download (202kB) | Preview
Preview
1620207974-doktori_tezis_magyar_papai_g_DOI.pdf - Published Version
Download (391kB) | Preview
| Item Type: | Thesis |
|---|---|
| Subjects: | S Agriculture > S Agriculture (General) |
| Depositing User: | Phd repozitórium Admin |
| Date Deposited: | 26 Aug 2022 09:18 |
| Last Modified: | 26 Aug 2022 09:18 |
| ['eprint_fieldname_mtmt_pub_id' not defined]: | 33565190 |
| URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/54 |


