Pro- és prebiotikumot tartalmazó savó alapú, fermentált tejtermékek élettani hatásának és a késztermék fogyasztói megfelelőségének vizsgálata

Pápai, Gréta (2021) Pro- és prebiotikumot tartalmazó savó alapú, fermentált tejtermékek élettani hatásának és a késztermék fogyasztói megfelelőségének vizsgálata. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/000580.

[thumbnail of Értekezés]
Preview
Text (Értekezés)
1620207974-doktori_disszertacio_papai_greta_0219_DOI.pdf - Published Version

Download (2MB) | Preview
[thumbnail of Angol nyelvű tézis]
Preview
Text (Angol nyelvű tézis)
1620207974-doktori_tezis_angol_papai_g_DOI.pdf - Published Version

Download (202kB) | Preview
[thumbnail of Magyar nyelvű tézis]
Preview
Text (Magyar nyelvű tézis)
1620207974-doktori_tezis_magyar_papai_g_DOI.pdf - Published Version

Download (391kB) | Preview
Item Type: Thesis
Subjects: S Agriculture > S Agriculture (General)
Depositing User: Phd repozitórium Admin
DOI: 10.54598/000580
Date Deposited: 26 Aug 2022 09:18
Last Modified: 26 Aug 2022 09:18
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/54

Actions (login required)

View Item
View Item