Vörösborok fahordós érlelésének hatása a polifenol összetételre és az érzékszervi minőségre

Vas-Guld, Zsuzsanna (2021) Vörösborok fahordós érlelésének hatása a polifenol összetételre és az érzékszervi minőségre. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/000040.

[thumbnail of Értekezés]
Preview
Text (Értekezés)
vas-guld_zsuzsanna_ertekezes_DOI.pdf - Published Version

Download (4MB) | Preview
[thumbnail of Magyar nyelvű tézis]
Preview
Text (Magyar nyelvű tézis)
vas-guld_zsuzsanna_tezis_DOI.pdf - Published Version

Download (605kB) | Preview
[thumbnail of Angol nyelvű tézis]
Preview
Text (Angol nyelvű tézis)
vas-guld_zsuzsanna_thesis_DOI.pdf - Published Version

Download (470kB) | Preview
Item Type: Thesis
Subjects: S Agriculture > S Agriculture (General)
Depositing User: Phd repozitórium Admin
DOI: 10.54598/000040
Date Deposited: 24 Aug 2022 13:08
Last Modified: 25 Aug 2022 08:04
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8

Actions (login required)

View Item
View Item