Evaluation of different microencapsulation techniques for improving the functional effectiveness of probiotic-containing foods

Linh, Phuong Ta (2022) Evaluation of different microencapsulation techniques for improving the functional effectiveness of probiotic-containing foods. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/001630.

[thumbnail of Értekezés]
Preview
Text (Értekezés)
Ta Phuong Linh_ertekezes_DOI.pdf - Published Version

Download (5MB) | Preview
[thumbnail of Magyar nyelvű változat]
Preview
Text (Magyar nyelvű változat)
Ta_Phuong_Linh_tezis_DOI.pdf - Published Version

Download (346kB) | Preview
[thumbnail of Angol nyelvű tézis]
Preview
Text (Angol nyelvű tézis)
Ta_Phuong_Linh_thesis_DOI.pdf - Published Version

Download (293kB) | Preview
Item Type: Thesis
Subjects: S Agriculture > S Agriculture (General)
Depositing User: Éva Zsohár
DOI: 10.54598/001630
Date Deposited: 02 Sep 2022 07:58
Last Modified: 02 Sep 2022 07:58
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/157

Actions (login required)

View Item
View Item