Perjéssy, Judit (2023) Probiotikus Lactobacillus törzzsel tejsavasan fermentált, növényi alapú levek fejlesztése. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003940.
Preview
Perjessy_Judit-ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (3MB) | Preview
Preview
Perjessy_Judit-tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (453kB) | Preview
Preview
Perjessy_Judit-thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (419kB) | Preview
Item Type: | Thesis |
---|---|
Subjects: | T Technology > T Technology (General) |
Depositing User: | Phd repozitórium Admin |
Date Deposited: | 27 Nov 2024 09:54 |
Last Modified: | 27 Nov 2024 09:54 |
Official URL: | https://doi.org/10.54598/003940 |
URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/421 |