Probiotikus Lactobacillus törzzsel tejsavasan fermentált, növényi alapú levek fejlesztése

Perjéssy, Judit (2023) Probiotikus Lactobacillus törzzsel tejsavasan fermentált, növényi alapú levek fejlesztése. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003940.

[thumbnail of Értekezés]
Preview
Text (Értekezés)
Perjessy_Judit-ertekezes_DOI.pdf - Published Version

Download (3MB) | Preview
[thumbnail of Magyar nyelvű tézis]
Preview
Text (Magyar nyelvű tézis)
Perjessy_Judit-tezis_DOI.pdf - Published Version

Download (453kB) | Preview
[thumbnail of Angol nyelvű tézis]
Preview
Text (Angol nyelvű tézis)
Perjessy_Judit-thesis_DOI.pdf - Published Version

Download (419kB) | Preview
Item Type: Thesis
Subjects: T Technology > T Technology (General)
Depositing User: Phd repozitórium Admin
Date Deposited: 27 Nov 2024 09:54
Last Modified: 27 Nov 2024 09:54
Official URL: https://doi.org/10.54598/003940
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/421

Actions (login required)

View Item
View Item