Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során

Ribárszki, Ákos (2022) Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/002450.

[thumbnail of Értekezés] Text (Értekezés)
Ribarszki_Akos-ertekezes_DOI.pdf - Published Version

Download (3MB)
[thumbnail of Magyar nyelvű tézis] Text (Magyar nyelvű tézis)
Ribarszki_Akos-Tezis_DOI.pdf - Published Version

Download (378kB)
[thumbnail of Angol nyelvű tézis] Text (Angol nyelvű tézis)
Ribarszki_Akos-Thesis_DOI.pdf - Published Version

Download (343kB)
Item Type: Thesis
Subjects: T Technology > T Technology (General)
Depositing User: Phd repozitórium Admin
Date Deposited: 05 Dec 2024 08:40
Last Modified: 05 Dec 2024 08:40
Official URL: https://doi.org/10.54598/002450
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/470

Actions (login required)

View Item
View Item