Ribárszki, Ákos (2022) Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/002450.
Text (Értekezés)
Ribarszki_Akos-ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (3MB)
Ribarszki_Akos-ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (3MB)
Text (Magyar nyelvű tézis)
Ribarszki_Akos-Tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (378kB)
Ribarszki_Akos-Tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (378kB)
Text (Angol nyelvű tézis)
Ribarszki_Akos-Thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (343kB)
Ribarszki_Akos-Thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (343kB)
Item Type: | Thesis |
---|---|
Subjects: | T Technology > T Technology (General) |
Depositing User: | Phd repozitórium Admin |
Date Deposited: | 05 Dec 2024 08:40 |
Last Modified: | 05 Dec 2024 08:40 |
Official URL: | https://doi.org/10.54598/002450 |
URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/470 |