Ribárszki, Ákos (2022) Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/002450.
Preview
Ribarszki_Akos-ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (3MB) | Preview
Preview
Ribarszki_Akos-Tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (378kB) | Preview
Preview
Ribarszki_Akos-Thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (343kB) | Preview
| Item Type: | Thesis |
|---|---|
| Subjects: | T Technology > T Technology (General) |
| Depositing User: | Phd repozitórium Admin |
| Date Deposited: | 05 Dec 2024 08:40 |
| Last Modified: | 04 Nov 2025 12:54 |
| Official URL: | https://doi.org/10.54598/002450 |
| ['eprint_fieldname_mtmt_pub_id' not defined]: | 36387461 |
| URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/470 |


