Ribárszki, Ákos (2022) Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/002450.
Preview
Ribarszki_Akos-ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (3MB) | Preview
Preview
Ribarszki_Akos-Tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (378kB) | Preview
Preview
Ribarszki_Akos-Thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (343kB) | Preview
| Item Type: | Thesis | 
|---|---|
| Subjects: | T Technology > T Technology (General) | 
| Depositing User: | Phd repozitórium Admin | 
| Date Deposited: | 05 Dec 2024 08:40 | 
| Last Modified: | 18 Oct 2025 11:53 | 
| Official URL: | https://doi.org/10.54598/002450 | 
| URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/470 | 


