Kókusz-, pálmazsír és napraforgó olaj kiegészítés hatásainak vizsgálata brojlercsirkék takarmányozási, termelési, valamint egyes húsminőségi, biokémiai és szövettani paraméterek vonatkozásában

Zimborán, Ágnes (2024) Kókusz-, pálmazsír és napraforgó olaj kiegészítés hatásainak vizsgálata brojlercsirkék takarmányozási, termelési, valamint egyes húsminőségi, biokémiai és szövettani paraméterek vonatkozásában. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/004770.

[thumbnail of Értekezés]
Preview
Text (Értekezés)
Zimborán_Ágnes_Disszertáció_Végleges_DOI.pdf - Published Version

Download (2MB) | Preview
[thumbnail of Magyar nyelvű tézis]
Preview
Text (Magyar nyelvű tézis)
Zimborán Ágnes tézisfüzet magyar_végleges_DOI.pdf - Published Version

Download (359kB) | Preview
[thumbnail of Angol nyelvű tézis]
Preview
Text (Angol nyelvű tézis)
Zimborán Ágnes tézisfüzet angol_végleges_DOI.pdf - Published Version

Download (395kB) | Preview
Item Type: Thesis
Subjects: S Agriculture > S Agriculture (General)
Depositing User: Erika Orosz-Bodnár
Date Deposited: 08 Apr 2025 09:53
Last Modified: 08 Apr 2025 09:53
Official URL: https://doi.org/10.54598/004770
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/504

Actions (login required)

View Item
View Item