Zimborán, Ágnes (2024) Kókusz-, pálmazsír és napraforgó olaj kiegészítés hatásainak vizsgálata brojlercsirkék takarmányozási, termelési, valamint egyes húsminőségi, biokémiai és szövettani paraméterek vonatkozásában. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/004770.
Preview
Zimborán_Ágnes_Disszertáció_Végleges_DOI.pdf - Published Version
Download (2MB) | Preview
Preview
Zimborán Ágnes tézisfüzet magyar_végleges_DOI.pdf - Published Version
Download (359kB) | Preview
Preview
Zimborán Ágnes tézisfüzet angol_végleges_DOI.pdf - Published Version
Download (395kB) | Preview
| Item Type: | Thesis | 
|---|---|
| Subjects: | S Agriculture > S Agriculture (General) | 
| Depositing User: | Erika Orosz-Bodnár | 
| Date Deposited: | 08 Apr 2025 09:53 | 
| Last Modified: | 28 Oct 2025 15:35 | 
| Official URL: | https://doi.org/10.54598/004770 | 
| ['eprint_fieldname_mtmt_pub_id' not defined]: | 36079578 | 
| URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/504 | 


