Az oltás hatása a hajtatott étkezési paprika (Capsicum annuum L.) mennyiségi és minőségi paramétereire

Csapó-Birkás, Zita (2021) Az oltás hatása a hajtatott étkezési paprika (Capsicum annuum L.) mennyiségi és minőségi paramétereire. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/000790.

[thumbnail of Értekezés]
Preview
Text (Értekezés)
csapo-birkas_zita-ertekezes_DOI.pdf - Published Version

Download (4MB) | Preview
[thumbnail of Magyar nyelvű tézis]
Preview
Text (Magyar nyelvű tézis)
csapo-birkas_zita-tezis_DOI.pdf - Published Version

Download (333kB) | Preview
[thumbnail of Angol nyelvű tézis]
Preview
Text (Angol nyelvű tézis)
csapo-birkas_zita-thesis_DOI.pdf - Published Version

Download (323kB) | Preview
Item Type: Thesis
Subjects: S Agriculture > S Agriculture (General)
Depositing User: Éva Zsohár
DOI: 10.54598/000790
Date Deposited: 29 Aug 2022 11:41
Last Modified: 29 Aug 2022 11:41
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/75

Actions (login required)

View Item
View Item