Benes, Eszter Luca (2023) Egyes snackek, illetve zöld- és pörkölt kávé roncsolásmentes analitikai, valamint érzékszervi vizsgálata. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003600.
Preview
Benes_Eszter_Luca-ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (5MB) | Preview
Preview
Benes_Eszter_Luca-tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (1MB) | Preview
Preview
Benes_Eszter_Luca-thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (949kB) | Preview
| Item Type: | Thesis |
|---|---|
| Subjects: | Q Science > Q Science (General) |
| Depositing User: | Phd repozitórium Admin |
| Date Deposited: | 21 Nov 2024 12:21 |
| Last Modified: | 28 Oct 2025 15:03 |
| Official URL: | https://doi.org/10.54598/003600 |
| ['eprint_fieldname_mtmt_pub_id' not defined]: | 36402845 |
| URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/387 |


