Tóth, Marcell László (2022) Gluténmentes lisztkeverék fejlesztése és a végtermék vizsgálata a fogyasztói szempontok figyelembevételével. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003080.
Preview
Toth_Marcell_Laszlo-ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (7MB) | Preview
Preview
Toth_Marcell_Laszlo-tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (1MB) | Preview
Preview
Toth_Marcell_Laszlo-thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (1MB) | Preview
| Item Type: | Thesis | 
|---|---|
| Subjects: | T Technology > T Technology (General) | 
| Depositing User: | Phd repozitórium Admin | 
| Date Deposited: | 05 Dec 2024 13:50 | 
| Last Modified: | 28 Oct 2025 14:39 | 
| Official URL: | https://doi.org/10.54598/003080 | 
| ['eprint_fieldname_mtmt_pub_id' not defined]: | 36394469 | 
| URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/475 | 


