Tóth, Marcell László (2022) Gluténmentes lisztkeverék fejlesztése és a végtermék vizsgálata a fogyasztói szempontok figyelembevételével. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003080.
Text (Értekezés)
Toth_Marcell_Laszlo-ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (7MB)
Toth_Marcell_Laszlo-ertekezes_DOI.pdf - Published Version
Download (7MB)
Text (Magyar nyelvű tézis)
Toth_Marcell_Laszlo-tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (1MB)
Toth_Marcell_Laszlo-tezis_DOI.pdf - Published Version
Download (1MB)
Text (Angol nyelvű tézis)
Toth_Marcell_Laszlo-thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (1MB)
Toth_Marcell_Laszlo-thesis_DOI.pdf - Published Version
Download (1MB)
Item Type: | Thesis |
---|---|
Subjects: | T Technology > T Technology (General) |
Depositing User: | Phd repozitórium Admin |
Date Deposited: | 05 Dec 2024 13:50 |
Last Modified: | 05 Dec 2024 13:50 |
Official URL: | https://doi.org/10.54598/003080 |
URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/475 |