A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a rehidratált, állati eredetű élelmiszerfehérjék fizikai, kémiai, biológiai és táplálkozás-élettani jellemzőire

Barkó, Annamária (2025) A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a rehidratált, állati eredetű élelmiszerfehérjék fizikai, kémiai, biológiai és táplálkozás-élettani jellemzőire. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/006730.

[thumbnail of Értekezés]
Preview
Text (Értekezés)
Barko_Annamria-Ertekezes_doi.pdf - Published Version

Download (3MB) | Preview
[thumbnail of Magyar nyelvű tézis]
Preview
Text (Magyar nyelvű tézis)
Barko_Annamaria-Tezis_doi.pdf - Published Version

Download (535kB) | Preview
[thumbnail of Angol nyelvű tézis]
Preview
Text (Angol nyelvű tézis)
Barko_Annamaria-Thesis_doi.pdf - Published Version

Download (560kB) | Preview
[error in script]
Item Type: Thesis
Subjects: Q Science > Q Science (General)
Depositing User: Phd repozitórium Admin
Date Deposited: 10 Dec 2025 13:47
Last Modified: 10 Dec 2025 13:47
Official URL: https://doi.org/10.54598/006730
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/698

Actions (login required)

View Item
View Item