Barkó, Annamária (2025) A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a rehidratált, állati eredetű élelmiszerfehérjék fizikai, kémiai, biológiai és táplálkozás-élettani jellemzőire. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/006730.
Preview
Barko_Annamria-Ertekezes_doi.pdf - Published Version
Download (3MB) | Preview
Preview
Barko_Annamaria-Tezis_doi.pdf - Published Version
Download (535kB) | Preview
Preview
Barko_Annamaria-Thesis_doi.pdf - Published Version
Download (560kB) | Preview
| Item Type: | Thesis |
|---|---|
| Subjects: | Q Science > Q Science (General) |
| Depositing User: | Phd repozitórium Admin |
| Date Deposited: | 10 Dec 2025 13:47 |
| Last Modified: | 10 Dec 2025 13:47 |
| Official URL: | https://doi.org/10.54598/006730 |
| URI: | https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/698 |


