Ultrahangos kezelés hatása tojástermékek fizikai és biológiai tulajdonságaira

Nagy, Dávid (2025) Ultrahangos kezelés hatása tojástermékek fizikai és biológiai tulajdonságaira. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/005980.

[thumbnail of Értekezés]
Preview
Text (Értekezés)
Nagy_David-Ertekezes_doi.pdf - Published Version

Download (5MB) | Preview
[thumbnail of Magyar nyelvű tézis]
Preview
Text (Magyar nyelvű tézis)
Nagy_David-Tezis_doi.pdf - Published Version

Download (808kB) | Preview
[thumbnail of Angol nyelvű tézis]
Preview
Text (Angol nyelvű tézis)
Nagy_David-Thesis_doi.pdf - Published Version

Download (793kB) | Preview
[error in script]
Item Type: Thesis
Subjects: Q Science > Q Science (General)
Depositing User: Phd repozitórium Admin
Date Deposited: 19 Nov 2025 13:18
Last Modified: 26 Nov 2025 13:49
Official URL: https://doi.org/10.54598/005980
URI: https://phd.mater.uni-mate.hu/id/eprint/625

Actions (login required)

View Item
View Item